En Klype Salt

Redaksjonen

En klype SALT (Klypa) er studentbladet for studentene ved institutt for lærerutdanning. Vi i redaksjonen jobber for å formidle informasjon om hva som skjer av arrangementer og hendelser i SALT (Studentforening av lærerstudenter i Trondheim) og på ILU (institutt for lærerutdanning). Foreløpig består redaksjonen av Stine Meling (redaktør), Kristine Mæland, Janne Foshaugen, Anniken Storbrua, Maren Strømmen og Sara Gaasø. Vi søker nye medlemmer og alle er velkommen. Ingen forkunnskaper er nødvendig, men det forventes sosial deltakelse på avgjørelser og arrangementer. Vi har et stort fokus på et godt sosialt samhold i redaksjonen og arrangerer derfor en sosial hendelse hver måned. Av sosiale arrangementer har vi vært på kino, gokart, museumsbesøk, hatt påskeverksted, filmkveld, vært på escape the room og hatt felleslunsjer. Vi har også innført møtekos, som går ut på at alle medlemmene i redaksjonen på rundgang tar med seg noe godt på møtene. Dette kan være alt fra en pakke seigmenn til boller og bakverk. 

I løpet av skoleåret har vi foreløpig to utgivelser, en til jul og en til påske. I tillegg kommer fadderutgaven som blir produsert i løpet av sommerferien. 
Utenom bladet tar vi også på oss litt andre oppgaver, som fotografering av de nye utvalgene, lage film fra Åre-turen, fotostand på vårballet og plakater for andre hendelser.

For spørsmål ta kontakt med noen av oss på FB eller via mail.

 

Mail: studentblad@studentalt.no

Instagram: en_klype_salt