SALT- scene

SALT- Scene

På institusjonen ILU kommer du til å møte studenter med alle mulige interesser, og en av disse er musikk, dans og drama. Vi ville skape et sted der de musikk-, dans- og drama-interesserte studentene kunne få utfolde seg kreativt og møte andre med samme interesse. I mars 2015 startet vi derfor et prosjekt som vi kalte SALTscene og i fire uker arrangerte vi små huskonserter i kantina. Det var først og fremst musikkstudenter som deltok, men også studenter fra andre klasser stod på scenen. Prosjektet vårt var en suksess. Vi har nå blitt et eget utvalg under SALT, men vi er fortsatt ganske ferske og veien blir til mens vi går.

 

Utvalget vårt består av et styre og ulike medlemmer. Vi har også et eget husband som du kommer til å få møte allerede i fadderuka om du kommer på Stuggu til ”På grensen til allsang”. Husbandet kommer til å spille kjente og kjære klassikere og du kommer kanskje til å kjenne på trangen til å tralle med.

 

Til slutt har vi en oppfordring til alle musikkinteresserte og musikkglade ILU studenter: Vi ønsker svært gjerne å få inn noen nye ansikt. Dette gjelder både selve utvalget og Husbandet. Vi setter pris på folk som både kan gi oss nye perspektiver og ideer, samt hjelpe oss med å fortsette med det gode vi har fått til før. Så søk dere til SALTscene!

 

 

Er du interessert i å følge med på når og hvor konserter og tilstelninger forgår kan du følge med på SALT sine facebooksider og på oppslavstavlene.