Skiweek Åre

Skiweek i Åre 2017

 

Til venstre ser du film fra Åreturen januar 2017. Bli med dette året da vel!

 

Sosial tur til Åre i Sverige, januar 2019, under planlegging!

Etter en alt for lang juleferie er det trolig ønskelig å få starte det nye året med en god smell sammen med studiekamerater. Åre har noen av Nord-Europas beste skiløyper. Et bra innendørs badeland som byr på fantastiske rehabiliteringsmuligheter i sine tolv saunaer. Meget populært for studenter som har vært ute i litt røft vær. Ellers kan en få en smak av det gode hytteliv, hvor en kan arrangere koselige fellesmåltider med sine nærmeste studentvenner. Til slutt må det nevnes fuktige afterskiarrangementer og fester. Så kom igjen å bli med på skoleårets råeste sosiale eventyr, enten dere vil dra for festingen eller skikjøringen sin skyld, eller begge deler. Her er det rom for alle! Både Afterski og Bygget har aldersgrensen 18-år når det er Skiweek.

Vanlige spørsmål om Åreturen:

Hvordan foregår påmeldingen?

Vipps 600kr til vippsnr. #44916 (Ja, ta med emneknaggen). I meldingsfeltet er det viktig at du skriver telefonnummeret ditt. Legg også personen "Salt Åre" til som venn på Facebook! Neste innbetaling (1650kr) blir i oktober/november. Du er BEKREFTET PLASS når du er blitt lagt til av Salt Åre i en lukket Åre-gruppe på Facebook(da må du være venn med personen Salt Åre)  Plassene pleier å gå ganske fort, så det gjelder å være tidlig ute!

 

Hva inngår i prisen?

Det som inngår i prisen er buss til og fra Åre, overnatting i Åre, skikort under hele oppholdet, afterski, lettere lunsj i eventbyen, diverse rabatter på mat o.l rundt om i Åre, redusert pris for inngang på utvalgte nattklubber og ikke minst tidenes opplevelse!

Hvordan kan man avbestille?

Skriv en mail til skiweekaare@studentalt.no om du vil melde deg av før andre betalingsfrist. Etter siste betalingsfrist er det ikke mulig å melde seg av/få refundert penger. Glemmer du å betale det siste avdraget innen fristen, er det mulig du både mister plassen og ikke får igjen pengene du har betalt. Så pass på!

Hva skal vi gjøre om vi har obligatoriske timer når vi skal dra til Åre?

SALT har kontakt med ledelsen på skolen og ordner slik at ingen har noe obligatorisk de dagene vi er på tur. Om det mot formodning dukker opp noe, så må du med en gang ta kontakt med Åre-komiteen så skal vi fikse det!

Får man bo på hytte med dem man selv vil?

Vi kommer til å gjennomføre en ringebooking på nyåret, slik at dere får bestille hytte sammen med dem dere måtte ønske. En av dere som vil sove på rom sammen må da ringe inn, og førstemann-til-mølla-prinsippet vil gjelde. Info om dato og tidspunkt kommer på facebook-gruppa. De to foregående årene fikk samtlige som dro på tur innvilget ønskene sine om å bo med hvem de ville.

Hva trenger man av sengetøy?

Det er dyner og puter der så man trenger bare sengetøy.

Får man noe trekk i prisen om man kjører til Åre selv?

Vi har en fastsatt pris som inkluderer buss, så prisen vil bli den samme uansett om man kjører selv eller ikke. Anbefaler alle å bli med på bussen, da det er vanvittig god stemning på den. Bussen stopper også på Storlien når vi drar innover, der det er mulighet til å handle mat før vi ankommer Åre. Man kan også bestille alkohol til Storlien, men det blir deres eget ansvar å gjøre.

Hvor ligger hyttene?

Hyttene ligger i Åre-by. Mer detaljer får vi senere.

Vil det være noe felles arrangement for ILU studenter?

Planen er å ha felles skikjøring på dagene og hytte til hytte vors en av kveldene! Mer info kommer på gruppa når det nærmer seg.

Hvilke muligheter har man for å leie skiutstyr?

Det finnes flere utlånslokaler spredt rundt omkring i Åre.

Hvordan vet man at man er meldt på turen?

Etter du har betalt påmeldingssummen og lagt til "Salt Åre" som venn på Facebook vil du bli lagt inn i en hemmelig gruppe på facebook. Dette vil da være en bekreftelse på at du er påmeldt. I denne gruppen vil alt av nødvendig informasjon bli lagt ut.

Fra når og hvor går bussene til Åre?

Turen starter mest sannsynlig i Bispegata, på venstresiden av Nidarosdomen, i elleve/tolv tiden på søndagen. Nærmere info kommer på facebook-gruppen etter at bussbestillingen er klar. Thorleifs bussreiser var fantastiske i fjor, så de skal vi bruke i år også!

Hvor kan man finne mer info om Åreturen?

Mer info om turen kan dere finne på http://skiweekare.se/ og Åre-eventen på facebook.

Dette blir tidenes tur, og ABSOLUTT ikke noe man vil gå glipp av! Har du noen andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss i Åre-komiteen på facebook eller på mail; skiweekaare@studentalt.no .Vi oppdaterer deg med viktig info lett tilgjengelig på facebook-eventet, så husk å trykk attending!

Vi gleder oss utrolig mye, og håper å se DEG og dine studievenner i Åre!

Mvh

Åre-komiteen

SEES I ÅRE!