Stuggu

Stuggu er møteplassen for alle studenter ved ILU. Vi befinner oss i kjelleren under kantina på Rotvoll. Vi jobber hele året for å skape det beste sosiale fellesskapet for dere!

I løpet av hvert semester arrangerer vi forskjellige arrangementer, både med og uten alkohol. Vi har tidligere arrangert spillekveld, singstarfest, quizaften, pokerturnering, monopolmaraton og diverse fester.

 

Hver onsdag holder vi quiz med premier hver gang. I løpet av semesteret teller vi opp antall poeng for quizen og vinneren får en ekstra fin premie (!!)

 

Hver uke gjemmer vi en rød cowboyhatt rundt på campus. Se etter hatten og lever den ved SALT kontoret eller stuggu for fine premier!

 

Stuggu er som en bar hvor du kan spille musikk, ta med deg medstudenter og godt lag for en koselig kveld! Om du er glad i å arrangere sosiale aktiviteter eller brenner for quiz, eller bare vil bli kjent med nye folk vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en mail på stuggu@studentalt.no eller huk tak i oss på facebook via Studentforeningen SALT for en uforpliktende prat.

 

Vi biter ikke

 

... så hardt

 

 

 

Stuggu