Program

https://www.facebook.com/groups/157319041139881/

Program for fadderuka!

- Høstens vakreste eventyr!

 

I fadderuka vil det være program både på dagtid og kveldstid. Les mer om programmet under. Vi tar forbehold om endringer!

 

Tirsdag 16. august - Immatrikuleringsdag

Dag:

Kl. 9.15: Immatrikulering

Velkomstsermoni for alle nye NTNU-studenter. Møt opp på plenen bak Hovedbygningen på Gløshaugen i god tid før seremonien starter.

 

Etter immatrikuleringen settes det opp gratis busser til Campus Rotvoll hvor det blir åpningssermoni, registrering og tildeling av faddergrupper. Dersom du ikke ønsker å være med på immatrikuleringen kan du møte opp på Campus Rotvoll kl. 12.30.

 

Kveld:

Det vil være sosialt med faddergruppene på ettermiddagen/kvelden. Litt senere møtes alle lærerstudentene til Immatrikuleringsfest på Studio26! De med SALTbånd kommer inn. Dørene åpner 21.00, og vi har ekslusivitet frem til 22.30. Møt opp tidlig!

 

Onsdag 17.august - Vrimledag og Gatefæst

Dag:

Møt oss i SALT, Pedagogstudente og studieadministrasjonen, delta i O-løp på Biblioteket og fotografering til ID-kort. Det vil bli servert gratis lunsj!

 

Kveld:

Gatefæst i byen! Faddergruppene har sosialt samvær, og alle oppfordres til å bli med på Gatfæst. Les mer på nettsiden til Gatefæst. Har du kjøpt SALTbånd får du billetten til rabattert pris.

 

Torsdag 18. august - Faglig innføringsdag og Kebab på bål

Dag:

Lærerstudentene vil ha faglig innføringsdag. Programmet finner du ved å trykke her.

Tolkestudentene vil ha språkbad, og arkivstudentene har ikke noe faglig opplegg på dagtid.

 

Kveld:

Det blir "Kebab på bål" sammen med SALT friluftsliv. Det begynner 16.00. Du vil her få lære å lage kebab på bål og ha det sosialt med din faddergruppe. Du må ha SALTbånd for å delta, og det koster ingenting for maten. Fadderne ordner med påmelding for sin gruppe.

 

Fredag 19. august - Innføringsdag og "Raveparty" på Studio26

Dag:

Lærerstudentene vil ha faglig innføringsdag. Programmet finner du ved å trykke her.

Tolkestudentene vil ha språkbad, og arkivstudentene har ikke noe faglig opplegg på dagtid.

 

Kveld:

Denne dagen er det Raveparty på Studio26. For å komme inn må du ha SALTbånd. Det vil også bli delt ut raveartikler :D. Dørene åpner 21.00 og vi har eksklusivitet frem til 22.30. Møt opp tidlig!

 

Lørdag 20.august - "På grensen til allsang"

Denne dagen arrangerer SALTscene "På grensen til allsang" på Stuggu. Her blir det sang, kos og mye morro. Baren vil være åpen. Faddere melder på sin faddergruppe. Arrangementet begynner 18.00.

 

Søndag 21. august - Festningslekene med Quak!

Denne dagen vil vi slå oss sammen med helsestudentene og teknologene i en stor aktivitetsdag! Her kan faddergruppa delta på fotballturnering, volleyballturnering og mye annet gøy! Påmeldingsinformasjon kommer senere.

 

Mandag 21. august - Vanlig timeplan og Rotvollekene/Quiz

Dag:

Denne dagen begynner vanlig timeplan for alle. Informasjon om hvor dere finner denne får dere de første dagene.

 

Kveld:

Rotvollekene og Quiz!

5-10 trinn vil denne kvelden ha Rotvollekene. Det er en tradisjonell rebus som også medfører utkledning med tema for alle faddergruppene! Vi vil kåre årets kostyme og vinner av rebusen. Det hele krones med en skikkelig fest på Stuggu! Oppmøte 16.30.

 

1-7, tolk og arkiv vil denne kvelden av Quiz med Pedagogstudentene. Denne vil avholdes på Studio26. Det vil bli god stemning og premier! Begynner 18.00.

 

Tirsdag 22. august - Rotvollekene/Quiz

Rotvollekene og Quiz!

1-7 trinn, tolk og arkiv vil denne kvelden ha Rotvollekene. Det er en tradisjonell rebus som også medfører utkledning med tema for alle faddergruppene! Vi vil kåre årets kostyme og vinner av rebusen. Det hele krones med en skikkelig fest på Stuggu! Oppmøte 16.30.

 

5-10 vil denne kvelden av Quiz med Pedagogstudentene. Denne vil avholdes på Studio26. Det vil bli god stemning og premier! Begynner 18.00.

 

Onsdag 23. august - Togafest på Studio26

Denne kvelden er det tid for å kle seg opp i Toga! faddergruppene arrangerer togavors, og vi møtes på Studio26 til en super fest. De med SALTbånd kommer inn på studio. Dørene åpner 21.00 og vi har eksklusivitet til 22.30. Møt opp i god tid!

 

Torsdag 24. august - Fridag med faddergruppa

Denne dagen skjer det ikke noe felles på kveldstid for oss på Rotvoll. Det vil derimot bli opp til hver faddergruppe hva man vil finne på. Vi anbefaler å sjekke ut vårt gode tilbud på Dora Bowling, spise middag på Fridays eller San Sebastian eller ta seg en tur på Munkholmen med båt. Mulighetene er mange! For å få rabatter må man ha SALTbånd.

 

Fredag 25. august - Siste fest på Studio26!

Denne kvelden blir det siste fest på Studio26. Alle kommer inn.

 

Lørdag 26. august - SALT erobrer Samfundet!

Denne siste dagen avslutter vi med å erobre byens største studenthus - Samfundet! Vors med faddergruppene og hyggelig avslutning på Samfundet!