Program

https://www.facebook.com/groups/157319041139881/

Fadderuka 2018 er under planlegging. Her kan du se programet for 2017:

 

Program for fadderuka!

- Høstens vakreste eventyr!

 

I fadderuka vil det være program både på dagtid og kveldstid. Les mer om programmet under. Vi tar forbehold om endringer!

 

Onsdag 16. august - Immatrikuleringsdag

Dag:

Kl. 9.15: Immatrikulering

Velkomstsermoni for alle nye NTNU-studenter. Møt opp på plenen bak Hovedbygningen på Gløshaugen i god tid før seremonien starter. SALT kommer til å ha stand på Gløshaugen, standplass 41. Kom gjerne innom og snakk med oss.

 

Etter immatrikuleringen settes det opp gratis busser til Campus Rotvoll hvor det blir åpningssermoni, registrering og tildeling av faddergrupper. Dersom du ikke ønsker å være med på immatrikuleringen kan du møte opp på Campus Rotvoll kl. 12.30.

 

Kveld:

Det vil være sosialt med faddergruppene på ettermiddagen/kvelden. Litt senere møtes alle lærerstudentene til Immatrikuleringsfest på Studio26! De med SALTbånd kommer inn. Dørene åpner 22.00, og vi har ekslusivitet frem til 23.00. Møt opp tidlig!

 

Torsdag 17.august - Fagdag og kebab på bål i Rotvollfjæra

Dag:

Lærerstudentene vil ha faglig innføringsdag.

Arkivstudentene møter på Rotvoll for å registreres

 

Kveld:

Det blir "Kebab på bål" sammen med SALT friluftsliv. Det begynner 16.00. Du vil her få lære å lage kebab på bål og ha det sosialt med din faddergruppe. Du må ha SALTbånd for å delta, og det koster ingenting for maten. Fadderne ordner med påmelding for sin gruppe.

 

Etter grilling i Rotvollfjæra vil deler av Rotvoll være åpent for ulike aktiviteter som swingkurs i gymsalen og brettspill på Stuggu. Det er også et godt alternativ å bruke noen av godene SALT-båndet gir denne kvelden. F.eks bowling på Dora.

 

Fredag 18. august - Faglig innføringsdag og Raveparty på Studio 26

Dag:

Lærerstudentene vil ha faglig innføringsdag.

 

Kveld:

Det står duket for Raveparty på Studio 26. SALT-medlemmer vil ha eksklusivitet frem til 2300. Det vil si at du ikke slipper inn på Studio 26 før klokken 23.00 om du ikke har SALT-bånd. Møt opp tidlig!

 

Lørdag 19. august - Byvandring og "På grensen til allsang"

Dag:

 

 

Kveld:

Denne dagen arrangerer SALTscene "På grensen til allsang" på Stuggu. Her blir det sang, kos og mye morro. Ta med det du ønsker av mat og drikke. Fadderne melder på sin faddergruppe. Arrangementet begynner 18.00

 

Søndag 20.august - Festningslekene med Quak!

Denne dagen vil vi slå oss sammen med helsestudentene og teknologene i en stor aktivitetsdag! Her kan faddergruppa delta på fotballturnering, volleyballturnering og mye annet gøy! Påmeldingsinformasjon kommer senere.

 

Det vil også være Studentkampen på Lerkendal stadion klokken 18.00. RBK møter Haugesund. Billettene vil være til studentvennlige priser

 

Mandag 21. august - Vanlig timeplan og Rotvollekene/Quiz

Dag:

Denne dagen begynner vanlig timeplan for alle. Informasjon om hvor dere finner denne får dere de første dagene.

 

Kveld:

Rotvollekene og Quiz!

1-7 trinn, PPU og arkiv vil denne kvelden ha Rotvollekene. Det er en tradisjonell rebus som også medfører utkledning med tema for alle faddergruppene! Vi vil kåre årets kostyme og vinner av rebusen. Det hele krones med en skikkelig fest på Stuggu! Oppmøte 16.30.

 

5-10 vil denne kvelden av Quiz med Pedagogstudentene. Denne vil avholdes på Studio26. Det vil bli god stemning og premier! Begynner 18.00.

 

Tirsdag 21. august - Vanlig timeplan og Rotvollekene/Quiz

Dag:

Vanlig timeplan for alle. Informasjon om hvor dere finner denne får dere de første dagene.

 

Kveld:

Rotvollekene og Quiz!

5-10 trinn vil denne kvelden ha Rotvollekene. Det er en tradisjonell rebus som også medfører utkledning med tema for alle faddergruppene! Vi vil kåre årets kostyme og vinner av rebusen. Det hele krones med en skikkelig fest på Stuggu! Oppmøte 16.30.

 

1-7, PPU og arkiv vil denne kvelden av Quiz med Pedagogstudentene. Denne vil avholdes på Studio26. Det vil bli god stemning og premier! Begynner 18.00.

 

 

Onsdag 22. august - Bar-til-bar

Dag: Vanlig timeplan

 

Kveld: Bar-til-bar

En alternativ måte å bli kjent i byen på. Faddergruppene skal her gjennom en løype ulike barer utesteder i sentrum hvor det blir arrangert ulike aktiviteter. Det settes poeng på hver post. Etter bar-til-bar-runda møtes vi på Studio 26 for å hedre vinnerne og fortsette festen

 

Torsdag 23. august - Faddergruppas dag

Denne dagen skjer det ikke noe felles på kveldstid for oss på Rotvoll. Det vil derimot bli opp til hver faddergruppe hva man vil finne på. Vi anbefaler å sjekke ut studenttilbudet på Dora Bowling, spise middag på Graffi eller lunsj på San Sebastian eller ta seg en tur på Munkholmen med båt. Mulighetene er mange! For å få rabatter må man ha SALTbånd.

 

Fredag 24. august - Togafest på Studio 26

Denne kvelden er det tid for å kle seg opp i Toga! faddergruppene arrangerer togavors, og vi møtes på Studio26 til en super fest. De med SALTbånd kommer inn på studio. Dørene åpner 22.00 og vi har eksklusivitet til 23.00. Møt opp i god tid!

 

Lørdag 25. august - Tur til Munkholmen og Avslutningsfest på Studentersamfundet

På dagen arrangerer SALT ekskusjon til idylliske Munkholmen

 

Kveld: Det arrangeres avslutningsfest på Studentersamfundet. SALT har booket Storsalen og programmet begynner 20.00. Det vil være kåring av beste faddergruppe, fadder og fadderbarn, allsang og visning av aftermovie. Alle med SALT-bånd vil få rabatterte priser på øl.

 

Søndag 26. august - Tur til Ladekaia