Om Oss

Om oss

Studentforeningen av lærerstudenter i Trondheim (SALT) er studentforeningen for alle studenter ved institutt for lærerutdanning ved NTNU.

 

Studentforeningen SALT arbeider for å skape et godt studiemiljø ved instituttet gjennom å arrangere faglige og sosiale arrangement. Dette innebærer tradisjonsrike arrangementer som fadderuke, foredrag, skitur til Åre i Sverige og vårball. I tillegg kan man delta på de ulike arrangementene til SALT sine utvalg. Her finnes det noe for alle! Du kan dra på tur med friluftsliv, strikke, delta på quiz på Stuggu eller engasjere deg i studentbladet Klypa. På våren settes det også opp en revy du kan delta i og SALT sporty arrangerer ulike aktiviteter for deg som ønsker å være aktiv. SALT har også eget fotball og håndballag. Dersom du er interessert i musikk, dans eller drama er kanskje SALT scene eller husbandet noe for deg. Gjennom studentforeningen får man mulighet til å bli kjent med sine medstudenter og knytte livslange vennskap.

 

I tillegg til å gjøre din tid som lærerstudent så gøy som mulig arbeider studentforeningen også for å ivareta studentenes interesser opp mot instituttets ledelse og øvrige studentorganisasjoner. Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på!

 

Følg oss gjerne på facebook (Studentforeningen SALT), instagram og snapchat (saltntnu) for å se mer av hva studentforeningen driver med.